Chilling in the hair

We are snigga very mucho yesyes. Sniglar si! Svenglish vi like yesyes. JUL HOS MANGE!


Inte okej

Fick F på biologiprovet hehe, hade fel på två frågor.. Men eftersom alla utom 4 fick F i min klass så är det lugnt ;)


No hair

Går här på vägen mot skolan med Corren. KAAALLT!!! Tog kort på mitt hår imorse, det är kort. Före & efterbild.


Marwin Adjovi

Ligger och kollar på värsta pojkvänsakademin, är lite småkär i Marwin Adjovi <3 Ska sjunga vidare på reklamlåtarna nu, pusselipuss


skaffat nytt ragg

Sitter i Correns soffa och kollar på 16 and pregnent, fett mysigt med bebis ju! Tjockat lite choklad och sånt, hehe. Ska väl fortsätta ragga på mina grabbar på FB, hörs <33333Så jävla snygg, vill ba ta han påengång. ELLER?!?

Tur att man är snigg

"Hur är läget?"
"Äh det är lunch"


Every beat of my heart is killing me slow, deep in the dark I sleep with the ghosts

Sålde nyss min iPod till Vilma för 400, och jag köpte den av Ture för 600 för ett halvår sen. Vill ta mer pengar för den men vågar inte riktigt för jag är en snäll syster.. Eller för att mamma ska typ slå ihjäl mig. Men 400 är bättre än ingenting så jag är glad nu! Hejdåå

Hejdå, jag kommer sakna dig håret <3


Of all the lonely people, I wanna be loved by you

Såja! Städat i typ 3 timmar nu, äntligen klar. Nu väntar duschen, imorgon försvinner halva mitt hår efter skolan och sen sover nog Cornelia hos mig efter en tripp till Sala. Hoppas på det iallafall!


Our song

Kände för att sätta mig ner och ha en myskväll framför The Sims 3, så blir det såhär? Ser ni hur konstig gubben ser ut liksom? Så ja, det sket sig ju. Får väl sätta på lite julmusik & städa istället. Mamma & jag köpte Daimbullar idag så ska väl fika snart också, julkänslan är påväg nu hörrni!


Välkommen till min nya blogg!